O nama – Stručnjaci za solarne folije

Iza web stranice SolarnaFolija.com stoji renomirana tvrtka KRKA – KREATIV, specijalizirana za marketing i oglašavanje.
KRKA – KREATIV pruža usluge izrade web stranica, SEO optimizacije te dizajna i izrade reklama. U ponudi imaju i usluge foliranja vozila, tekstila i izloga. Stranica SolarnaFolija.com osmišljena je kako bi se usluge ugradnje solarnih folija jasnije predstavile klijentima. Iako je KRKA – KREATIV širok spektar usluga, solarnim folijama pristupaju posebno profesionalno i stručno. Za mjerenje i preciznu ugradnju solarnih folija zadužen je tim iskusnih majstora koji klijentima jamče optimalne rezultate. Kontaktirajte nas za više informacija o našim uslugama solarnih folija!

O nama – KRKA – KREATIV i SolarnaFolija.com

Iako KRKA – KREATIV i SolarnaFolija.com službeno kreću s radom u Hrvatskoj od 1.8.2023., iza nas stoji dugogodišnje iskustvo u području solarnih folija stečeno u Njemačkoj. Još 2012. godine u Njemačkoj smo osnovali tvrtku KreativWerk koja se bavila solarnim folijama i stekli dragocjeno znanje i vještine.

Kvaliteta i preciznost iz Njemačke

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu od preko 10 godina u solarnim folijama u Njemačkoj, u Hrvatsku donosimo vrhunske standarde kvalitete i preciznosti. Njemački pristup podrazumijeva temeljitost u svakom segmentu – od mjerenja, preko odabira materijala do same montaže solarne folije.
Mjerenje prozora i ostalih površina za postavljanje solarne folije izvodimo milimetarski precizno kako bismo osigurali savršeno pristajanje. Za ovo koristimo najmodernije laserske uređaje i alate za precizno mjerenje svakog detalja.
Nakon detaljnog mjerenja, slijedi pažljiva montaža solarne folije bez stvaranja mjehurića i nabora, vodeći računa da se ne oštete okviri. Naši stručni monteri imaju višegodišnje iskustvo u postavljanju solarnih folija vodeći računa o svakom detalju.
Materijali koje koristimo za solarne folije su isključivo provjereni proizvodi vodećih svjetskih brandova, poput 3M, LLumar i Hanita Coatings. To su visokokvalitetni i izdržljivi materijali, koji će dugi niz godina zadržati svoja svojstva i kvalitetno štititi vaše prozore. Osim toga, ovi materijali pružaju dodatne pogodnosti kao što su zaštita privatnosti, smanjenje zasljepljivanja i UV zaštita.
Kombinacija vrhunskih materijala za solarne folije i precizne stručne ugradnje jamči dugotrajnu funkcionalnost i izdržljivost solarnih folija. Zbog toga dajemo i višegodišnje jamstvo na sve ugrađene solarne folije.

Zašto odabrati KRKA – KREATIV i SolarnaFolija.com?

Postoji nekoliko ključnih razloga zašto bismo trebali biti vaš izbor za solarne folije:

  • Iskustvo od preko 10 godina u struci
  • Korištenje najkvalitetnijih materijala na tržištu
  • Profesionalna i precizna ugradnja za dugotrajne rezultate
  • Prilagodba svakoj vrsti prozora i uvjetima
  • Stroga kontrola kvalitete ugrađenih folija
  • Višegodišnje jamstvo na sve izvedene radove

Ukoliko želite solarne folije ugrađene profesionalno i precizno, s besprijekornim vizualnim dojmom, mi smo pravi izbor za vas.
Naše višegodišnje iskustvo jamči vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo klijenata. Uz KRKA – KREATIV i SolarnaFolija.com dobit ćete profesionalnu uslugu ugradnje solarnih folija prilagođenu vašim individualnim potrebama.
Više informacija o našim uslugama solarnih folija možete pronaći na prozorske folije i www.krka-kreativ.com.