Folije za zaštitu od sunca za ugodan i zaštićen prostor

Otkrijte našu vrhunsku kolekciju folija za zaštitu od sunca koja vam pruža ugodnost i zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Smanjite toplinske i UV zrake te uštedite energiju uz naše energetski učinkovite proizvode. Nudimo kvalitetne folije koje štite vaš interijer od izbljeđivanja te vam omogućuju privatnost bez gubitka osvjetljenja. Kontaktirajte nas i stvorite idealan prostor uz naše folije za zaštitu od sunca!

Folija za zaštitu od sunca – Udobnost i Energetska Učinkovitost

Folija za zaštitu od sunca je inovativno rješenje koje donosi mnoge prednosti vašem domu ili poslovnom prostoru. Ova vrhunska folija omogućuje stvaranje ugodnog i zaštićenog okruženja, dok štedite energiju i novac.

Energetska Učinkovitost i Ušteda Strom

Folija djeluje kao izolator, smanjujući ulazak topline tijekom ljeta i omogućuje manju upotrebu klima uređaja, što rezultira uštedom na računima za struju.

Zaštita od UV Zraka

Folija blokira štetne UV zrake, čuvajući interijer od oštećenja i izbljeđivanja površina, čineći vaš dom sigurnijim i zaštićenijim.

Privatnost bez Gubitka Osvjetljenja

Folija omogućuje privatnost bez gubitka prirodnog osvjetljenja, što vam omogućuje uživanje u svjetlosti, a istovremeno štiti od znatiželjnih pogleda.

Unutarnje i Vanjsko Postavljanje

Foliju možete postaviti i iznutra i izvana, ovisno o vašim potrebama i preferencijama. Unutarnje postavljanje je lakše za instalaciju, dok vanjsko pruža bolju toplinsku zaštitu.

Estetski Izgled i Funkcionalnost

Folija za zaštitu od sunca nije samo funkcionalna, već i estetski privlačna. Dostupna je u raznim nijansama i stilovima, prilagođavajući se vašem osobnom stilu i dizajnu interijera.

Prednosti:

 • Energetska učinkovitost i smanjenje troškova struje
 • Zaštita interijera od UV zraka i izbljeđivanja
 • Privatnost bez gubitka osvjetljenja
 • Mogućnost unutarnjeg i vanjskog postavljanja
 • Estetski izgled i prilagodba prema vašim željama

Nedostaci:

 • Vanjsko postavljanje može biti izloženo vanjskim utjecajima
 • Profesionalna instalacija može biti potrebna za optimalne rezultate
 • Treba obratiti pažnju na pravilno održavanje kako bi se izbjeglo stvaranje mjehurića
Folija za prozore Zimski vrt sa zaštitnom folijom

Folija za zaštitu prozora od sunca s toplinskom zaštitom, UV zaštitom i zaštitom od blještanja

Uživajte u ugodnijem domu
Za pouzdanu zaštitu prozora od sunca i ugodne sobne temperature pobrinut će se folija za zaštitu prozora od sunca tvrtke solarnafolija.com. Folija za zaštitu prozora od sunca izrađuje se po mjeri i ovisno o tipu namijenjena je za postavljanje na unutarnju ili vanjsku stranu stakla na prozorima.
Prednosti folije za zaštitu prozora od sunca:

 • Prilagođena zaštita prozora od sunca za unutarnju i vanjsku primjenu
 • Folija za zaštitu od sunca po mjeri uz besplatni CNC izrez
 • Energetski učinkovita toplinska zaštita prozora za naknadnu ugradnju
 • Savršena zaštita od blještanja za prozore, fasade i staklena vrata
 • Osjetno smanjenje vrućine do 93% zasjenjenja
 • Trajna UV zaštita od UV-A i UV-B zraka pri dnevnom svjetlu
 • Zaštita prozora od vrućine za staklene prozore i pleksiglas
 • Tonzirana reflektirajuća folija smanjuje blještanje
 • Folija za toplinsku zaštitu može se postaviti mokrim postupkom bez mjehurića

Folije za zaštitu od sunca smanjuju ulazak topline u prostoriju, što smanjuje potrebu za klimatizacijom i time štedi energiju.

Trajanje instalacije ovisi o veličini prozora ili staklenih površina, ali obično traje nekoliko sati do jednog dana.

Folije za zaštitu od sunca smanjuju prozirnost stakla, što osigurava privatnost u unutrašnjosti prostora bez ugrožavanja osvjetljenja.

Da, folije za zaštitu od sunca blokiraju štetne UV zrake koje uzrokuju izbljeđivanje namještaja i drugih površina.

Naš tim stručnjaka pruža vam savjetovanje kako biste odabrali foliju koja najbolje odgovara vašim potrebama i estetskim preferencijama.

Da, naše folije su izrađene od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uvjete, što osigurava dugotrajnu zaštitu.

Folije za zaštitu od sunca smanjuju prodiranje zvuka kroz prozore, što rezultira tišim i ugodnijim unutrašnjim prostorom.

Da, folije za zaštitu od sunca odbijaju toplinu i smanjuju prekomjerno zagrijavanje prostora tijekom ljetnih mjeseci.

Jamstvo za naše folije ovisi o vrsti folije i proizvođaču, ali obično je jamstvo 5 do 10 godina.

Da, nudimo opciju za kupnju folija za samostalno postavljanje, ali preporučujemo profesionalnu instalaciju kako bi se osigurala optimalna učinkovitost i trajnost.

Folija za zaštitu od sunca koja najbolje odgovara vašim potrebama je automatski i najbolja folija. U tom smislu savjetujemo da izbjegavate “jeftine folije za zaštitu od sunca za prozore” iz Azije, koje se mogu kupiti u diskontnim trgovinama i trgovinama građevinskog materijala. Bez površinske obrade i s lošim ljepilom, takve folije imaju kratki vijek trajanja. Uz to, teško ih je ukloniti s prozora!

Svaka kvalitetna folija za zaštitu prozora od sunca kao ljetna zaštita od vrućine, odlikuje se dugim vijekom trajanja i visokim faktorom zrcaljenja.

Ovisno o načinu primjene (unutra ili vani), proizvođaču i vijeku trajanja, folije za zaštitu od sunca koštaju između 10 i 25 eura po kvadratnom metru u prosjeku. Zbog visoke površinske obrade i naprednih ljepila, folije za vanjsku primjenu su općenito skuplje od onih za unutarnju primjenu. Cijena uvijek ovisi o kvaliteti i trajnosti. Zbog toga je jeftina folija za zaštitu prozora od sunca prikladna samo za kratkotrajnu primjenu na staklenim površinama. Ima kratak vijek trajanja, brzo puca i teško se uklanja s prozora.